User Reviews does not work on the implementation

Front Support Plugins Support WP Reviews Plugin User Reviews does not work on the implementation

Tagged: 

This topic contains 13 replies, has 3 voices, and was last updated by  Hesham 3 years, 7 months ago.

  • Author
    Posts
  • #2913

    Pankaj Dev
    Participant

    Hi Hesham,

    We have purchased the WP Review for implementation on http://www.automiddleeast.com whilst a part of the plug-in works as you would notice on this url http://automiddleeast.com/2013/10/31/headline/2014-lexus-lx-new-car-review at this moment the User Reviews does not seem to be working and our team we have been trying to find a solution unfortunately this has not worked as yet.

    The support forum on your website does not have a solution to our current requirement and your response would be highly appreciated. At this moment we have had to push live with the site without the key functionality of WP Reviews.

    Look forward to your support.

    Best regards,
    Puneet Miglani

  • #2917

    Hesham
    Keymaster

    Hi Puneet ,

    From your example review, the user rating system is not enabled. Please check the plugin settings and make sure it is enabled.

    To enable the user rating system, go to the plugin settings page:

    Plugin settings > Rating > Enable user reviews system? (make sure this check box is ticked).

  • #2931

    Pankaj Dev
    Participant

    Hi Hesham,

    Thank you for your feedback, but at this moment we have had to disable it as upon enabling it on the site yes as you rightly point out the User Review Rating stars and the + icon shows up in Blue but upon clicking it we are directed to the bottom of the page and the user is allowed to submit his comment only and not actually rate the product in question in this case (Interior, Exterior, Quality, Features, Performance, Safety, Value for money.)

    How do we get the user to rate each of the product elements – I could send you screenshots if you like to review the same.

    Given that the User rating is currently not working the way we need it to work we have had to disable it till it works as intended.

    Await your feedback.

    Regards,
    Puneet Miglani

  • #2934

    I’d also appreciate advice on this. Not sure if I’m missing something but I’ve enabled User reviews under the settings, and have even disabled the cookies and IP address check in case it was just that I couldn’t see the functionality as the author.

  • #2938

    Hesham
    Keymaster

    Puneet, I can’t help if I can’t see the issue. Please, enable the user rating system and keep it enabled so I can see how things are.

    P.S. Also, try to disable jQuery within the plugin settings (under Technical settings) and see if this solve the issue.

  • #2939

    Hesham
    Keymaster

    Oliver, please open a new thread for your question and include a link to one of your reviews.

    P.S. If you are logged in (or your are the review author) you won’t see the rating or criteria fields, it shows only to site visitors, so you must logout to see it.

  • #2940

    Pankaj Dev
    Participant

    Hi Hesham,

    As requested I have now enabled User rating on the website and is visible on the post below but as indicated does not work. I did try disabling the jQuery under technical settings but unfortunately this did not work.

    http://automiddleeast.com/2013/10/31/headline/2014-lexus-lx-new-car-review

    Await your feedback.

    Regards,
    Puneet

  • #2942

    Hesham
    Keymaster

    Thanks. I will have to take a closer look, there must be some conflict. Please, create a temp admin account for me and send details via the contact page.

  • #2943

    Pankaj Dev
    Participant

    Hi Hesham,

    As requested the temp account has been created and the credentials sent through for your review.

    Best regards,
    Puneet

  • #2944

    Hesham
    Keymaster

    Thanks Puneet.

    I see you have several un updated plugins, also some of them haven’t got updated by their author since long time (for example, the “MCEComments” plugin).

    I was trying to disable a few plugins to check which plugins is conflicting with mine, I got no luck since the site is loading from the cached files, let me explain:

    I think you had a cache plugin activate before then you switched to another plugin, the problem here is you haven’t remove the older plugin (not completely un-installed) these cache plugin leaves files behind that could cause problems. So..

    – You must remove both cache plugins totally from the site.
    – Upgrade all plugins to the latest version
    – Remove any plugin/plugins that you no longer use or you think you don’t need.

    Then I can check again.

  • #2947

    Pankaj Dev
    Participant

    Hi Hesham,

    As requested we have updated the plugins as advised,removed any plugins that are no longer of use

    We have set-up this up on our development server http://new.automiddleeast.com/2013/10/23/headline/2014-lexus-gx-new-car-review where you can review the implementation.

    I have created an Admin account for you here as well which I shall send through on the Contact us Page for you to login and have a look.

    If you still feel there is a conflict with a plug-in in this environment you can remove it and just let us know which one we additionally need to remove or fix to get WP Review working as intended.

    Look forward to hearing from you soon.

    Best regards,
    Puneet

  • #2951

    Hesham
    Keymaster

    Thanks, I’ve checked the site and tried a few things with no luck. Switching to the default Twenty Twelve theme make the plugin works fine though, so I assume that the issue comes from a conflict with the theme you are using, I really can’t help with this.

    You can try activating Twenty Twelve theme and see.

  • #2957

    Pankaj Dev
    Participant

    Hi Hesham,

    As advised we have now got out deployment in an environment in the basic theme below is the link.

    http://automiddleeast.projectdevelopment.co/2012/07/26/new-cars/ford-new-cars/2012-ford-flex/comment-page-1

    We have also created the admin access for your on this development setup as well http://automiddleeast.projectdevelopment.co/wp-admin for you to review and advise.

    The login credentials are similar to the ones which I shared with you previously.

    Await your feedback.

    Best regards,
    Puneet

  • #3004

    Hesham
    Keymaster

    I’ve looked into your site new.automiddleeast.com again today, I’ve updated the plugin on your site, but I am still not able to make the user rating work due to some conflict.

The forum ‘WP Reviews Plugin’ is closed to new topics and replies.