Issue with user reviews

Front Support Plugins Support WP Reviews Plugin Issue with user reviews

This topic contains 9 replies, has 2 voices, and was last updated by  Hesham 4 years, 2 months ago.

  • Author
    Posts
  • #1546

    Alireza Farshbaf
    Participant

    Couple of issues:

    1. The user reviews are not being displayed in the comment section. Users are not able to rate.

    http://www.persiaseo.com/?p=1

    2. when I delete the comments in the admin, the number of user reviews doesn’t update.

    Reza

  • #1558

    Hesham
    Keymaster

    Hi.

    1- I see you have the user rating and range sliders showing on your comment section.

    2- You will need to update the reviews data manually after deleting reviews, also the same after a review comment got hold in moderation.

  • #1565

    Alireza Farshbaf
    Participant

    Ii looks like you visited the website when I have changed the theme to wordpress default theme. Please check it now. I am using Sahifa theme. The sliders & rating stars are not being displayed.

    Reza

  • #1567

    Alireza Farshbaf
    Participant

    “You will need to update the reviews data manually after deleting reviews, also the same after a review comment got hold in moderation.”

    How to do this?

  • #1569

    Hesham
    Keymaster

    You will find it in the plugin settings page, under user rating settings.

  • #1594

    Alireza Farshbaf
    Participant

    Any update on the issue with rating sliders not being displayed in the comment form?

  • #1641

    Hesham
    Keymaster

    I think I will have to check your theme, please get in touch by email.

  • #1649

    Hesham
    Keymaster

    The user rating requires jQuery version 1.9.1, which conflicts with other scripts that is loaded by the Theme.

    I’ve done only one change to try loading jQuery via the plugin, and stop your theme from loading it.

    I’ve commented one line in the functions/common-scripts.php file:

    [code title=””]//wp_enqueue_script( ‘tie-scripts’ );
    [/code]

    So, now the user rating is working, however not sure if this will break any functionality in your theme, so please check, if things are good, then we are fine.

    P.S. You can remove the “//” at the beginning of that line to load the script again via your theme.

    So, it should be like:

    [code title=””]wp_enqueue_script( ‘tie-scripts’ );[/code]

    Let me know if all is good.

  • #1651

    Alireza Farshbaf
    Participant

    Thank you! It is working now.

  • #1654

    Hesham
    Keymaster

    Great it worked for you.

The forum ‘WP Reviews Plugin’ is closed to new topics and replies.