error on post edit page and plugin prevents image from inserting to post

Front Support Beta Testers Author hReview error on post edit page and plugin prevents image from inserting to post

This topic contains 4 replies, has 4 voices, and was last updated by  Hesham 5 years, 2 months ago.

  • Author
    Posts
  • #167

    Andy Bailey
    Participant

    there is an error

    Failed to load resource: the server responded with a status of 404 (Not Found) http://domain.com/wp-content/plugins/author-hreview/css/metabox-$color.css?ver=3.3.1

    also it prevents an ‘insert to post’ working with any image from the media upload dialog.

    the 404 error can be removed by changing line 442 of review_meta_box.php to

    wp_enqueue_style( 'wpar-color', WPAR_CSS_URL.'metabox-'.$color.'.css' );

    but the insert to post does not work if the plugin is active

    this is probably due to image-upload.js redefining the window.send_to_editor funciton

    there is a way to store the old function, use the new function and then revert back the old function.

    I will find the code and report back

  • #169

    Andy Bailey
    Participant

    there was another problem with the upload image overlay not working with the current code,


    jQuery(document).ready(function() {

    // image upload
    jQuery('#upload_image_button').click(function() {
    window.restore_send_to_editor = window.send_to_editor; // store old send to editor function
    formfield = jQuery('#ta_post_review_image').attr('name');
    var pid = jQuery('#post_ID').val();
    tb_show('Upload', 'media-upload.php?&post_id='+pid+'&type=image&TB_iframe=true');
    // redefine send to editor function
    window.send_to_editor = function(html) {
    imgurl = jQuery('img',html).attr('src');
    jQuery('#ta_post_review_image').val(imgurl);
    tb_remove();
    // restore original send to editor function
    window.send_to_editor = window.restore_send_to_editor;
    }
    return false;
    });

    });

    this fixes everything!

  • #171

    Thank you very much Andy, I got these fixed as you recommended, and all looks good now!

    I wish all people like you, not only testing, giving feedback, but also providing solutions 🙂

  • #202

    Francisco Perez
    Participant

    Hi guys. Updated my test site with the current version and the problem seems to persists. Every time I try to insert an image in a post, rather than inserting it in the post, it updates the image box of the plugin. Only solution I found was to insert the image manually. Still not working, at least on my end

  • #222

    Hesham
    Keymaster

    My bad, I just discovered that 1.0.0.1 was missing the js updated file, I just uploaded 1.0.0.2 hopefully this time I got the right files 🙂

    Here is how it looks after the fix: after the fix video

The forum ‘Author hReview’ is closed to new topics and replies.