Default criteria are not showing up correctly

Front Support Plugins Support WP Reviews Plugin Default criteria are not showing up correctly

This topic contains 6 replies, has 2 voices, and was last updated by  Hesham 3 years ago.

  • Author
    Posts
  • #4086

    Innovus GmbH
    Participant

    i set the default criterias to certain values, using the blulk-update-option, see the first image please:

    Screenshot1

    But in the comment-form on a page it`s still showing up the value “50” for each – see second image please:

    <img src=”http://i60.tinypic.com/14j17xd.png” alt=”Screenshot 2″ />

    What`s wrong here?
    And does this maybe have something to do with my other problem –>

  • #4087

    Innovus GmbH
    Participant

    second image: http://i60.tinypic.com/14j17xd.png

  • #4089

    Hesham
    Keymaster

    Hi,

    This is how it works, the criteria you set as an editor doesn’t reflect the values in the form, it actually tells the plugin that you want to include these fields for the user to take action on, so… the criteria on form is set to 50% and left for him/her to decide its value.

  • #4091

    Innovus GmbH
    Participant

    Ah i understand. then the fields for the values in admin are only there for confusing us 😀 *joking*

  • #4092

    Hesham
    Keymaster

    Of course I can’t claim this is perfect, especially this is the first update about the default criteria 🙂

  • #4100

    Innovus GmbH
    Participant

    No worries m8 – you make a good job!
    If that issue of my site is solved some day then i will even call you “God of WP Reviews” 🙂

  • #4102

    Hesham
    Keymaster

    Haha.. I’ve added this to my to do list, I will consider removing that field. The only thing is I have to think about all other members that are already using features before actually removing any!

The forum ‘WP Reviews Plugin’ is closed to new topics and replies.